TOTALRENOVERING AV VÅTROM
Det handler om deg!

Det å skal totalrenovere et våtrom er et stort inngrep i hverdagen til de fleste. Våtrommet blir jo brukt til personlig pleie, og mangel av det vil medføre stort savn, noe som igjen kan skape irritasjon. Dette vet vi, og tar alle forhåndsregler på at renoveringen skal gå både raskt og skånsomt. For å få til dette kreves det god planlegging og oversikt over alle involverte og produkter som skal brukes.

Når dere velger oss som en totalleverandør av ditt våtrom har vi laget en unik struktur på vårt arbeid. Alt vi gjør er skriftlig, det betyr at vi med enkelhet kan fremvise en plan og dokumentasjon på arbeidet, slik at du får det du forventer.

Når man skal bygge et våtrom er det en selvfølge at man henter inn priser fra forskjellige leverandører. Men hva skal man velge ut i fra? Skal man gå for den billigste, dyreste eller for å være sikker den som ligger midt på? Det finnes mange flinke håndverkere, det vet vi. Men hva skiller oss fra andre? De andre bruker sikkert ord som: Billig, kort byggetid, som avtalt, i henhold til forskift og BVN. Hvorfor du skal velge oss velger vi å svare på hva de andre lover.

BILLIG: Vi er nok ikke den billigste eller den dyreste. Vi har valgt å bruke mye tid i planleggingen, slik at du skal skånes mest mulig under byggeperioden. Vi har gjort rammeavtaler med de fagene vi ikke leverer selv, derfor kan vi levere arbeidet til en fast avtalt pris. Vi har avtaler med alle tekniske fag, noe som kommer deg til gode.

KORT BYGGETID: Vi pleier å si at det tar den tiden det tar. For oss er det viktig at alt av arbeid blir utført slik det fremkommer av de valgte produktene. I tillegg skal utførelsen samsvare med kravene i Norsk Standard, dette for at sluttresultatet skal bli riktig første gang. Det er mange ting som spiller inn når man snakker om tidsbruk. Det kommer an på størrelse på rommet, valg av flis, detaljnivå +++. Vi lover å gjøre jobben så raskt det lar seg gjøre, så lenge vi kan levere et godt håndverk.

SOM AVTALT: For oss er dette en selvfølge. Vi bruker Forbrukerrådets kontrakter for håndverkstjenester på alle jobber, NS 3501. Dette for at du som kunde skal være sikret på best mulig måte. Når vi skriver under på en avtale er alle forhold med, som pris og overleveringsdato.

I HENHOLD TIL FORSKRIFT OG BVN: I Forskriften står det at alle våtrom skal prosjekteres og dokumenteres. Det å prosjektere et våtrom betyr at det skal settes opp en utførelsesbeskrivelse for alle produkter og faggrupper. Når vi gjør dette ender vi opp med ca 30 A4 sider der det kommer frem hvordan alle skal utføre arbeidet i henhold til gitte krav. Når vi er ferdig med arbeidet utgjør dette grunnlaget til din Våtromsdokumentasjon som lastes opp i Boligmappa til din bolig. For din sikkerhet inngår det en våtromskoordinator på alle vår prosjekter. Vi har en avtale med Byggeveiledning AS som gjennomgår prosjektering, produkter, utførelse og dokumentasjon. Som vår kunde kan dere også stille spørsmål og få svar direkte av dem. Byggeveiledning AS er instruktører i Byggebransjens våtromsnorm og er en av de mest anerkjente innen området.

Vi håper med dette at du vil vurdere oss som en seriøs leverandør av ditt våtrom.

VS_neg[2].png
Skjermbilde 2020-11-07 kl. 12.45.59.png
visning.jpg
Praktisk-perfeksjon-OPT-01758- Foto_Semp